Boracay Dream Island
English | Norwegian


 

 

Lek i vannet, spring i sanden eller dykk i dypet!

 

 

Boracay Island har det meste å tilby solhungrige og alle badenymfer, for de som ønsker late dager på stranden med korte spaserturer mellom hotellet, stranda og restauranter og uteliv.  Men, her er mye spennende for hele familien av opplevelser og de som liker å trene og å være aktive på den måten.  For de minste er Glassbunnbåten en spennende måte å oppleve det marine liv, med sjøstjerner, fisk og koraller som en da ser på gjennom glasset i bunnen av båten.

 

Golf

 

Golf er etterhvert blitt en stor sport og golfbanen på Boracay Island sies å være en av de beste i Sør Øst Asia.  Banen er fullt utbygget med 18 hull og har alle fasiliteter som klubbhus, butikk og hotell fasiliteter.  Golfbanen ligger slik til at det alltid er en lett bris her som kommer inne enten fra den ene eller andre siden, noe som da gjør det komfortabelt å golfe, selv i den varme årstiden.

 

Dykking - Dykkekurs


Det som kanskje de fleste opplever på Boracay, er dykking i disse tropiske farvannene som har en fantastisk aquakultur.  Boracay er blandt annet på grunn av sine omliggende koralrev et naturreservat.  Her kan en dykke i tunneler, gjøre dypdykk,  nattedykk og dykke på skipsvrak.  Det er mange muligheter helt i vannkanten til noe mer fjerntliggende destinasjoner.  Og, det er mulig å delta på Divesafari med Maruja til Fisheye-divers.com.

 

Dykkeshoppene ligger nesten på rekke og rad langs stranda, og de fleste tilbyr det meste innen dykking, dykkeopplæring og har forskjellige varianter av turer, nattdykk og pakker i kombinasjon av dykking og hotell. 

 

De som har vært med som dykkere en stund sier at det litt variasjon på hvilken dykkebutikk som er seriøse på sikkerhet og utstyr, så en bør sjekke grundig før en velger hvem en benytter.  Vi anbefaler særlig New Wave Divers som holder til oppe ved Station 1.

 

 
Kiteboarding


For oss som er mer datanerder, er det morsomt å observere  kiter i alle farger som svinger seg i vinden, over kokosnøtt trærne,.  En fin avveksling er det å stikke ned til Bolabog Beach å beskure leken i vinden, på bølgene.  Og, det ser utrolig morsomt ut, for her er det mange dyktige kitere som bekrefter omdømmet til Boracay, dette er en av top destinasjonene i verden for kiting.

 

Det er da særlig i perioden mai til november (regntiden) som gir de beste vind og bølgeforholdene for kiting, siden det er da vinden står inn mot White Beach og det er mer vind på denne årstiden.

 

Som de fleste da forstår så er det også gunstige forhold for vind surfing.

 

Sammen med dette finnes det tilbud om Fly Fish, Jet Ski, Parasailing og båtturer rundt øya osv.

 

Og så kan en jo variere med litt aktiviteter på land og her finnes et lite galleri, et utsiktspunkt med spennende gangveier i toppen av et tre, dagsturer til Buruanga Point, watherfalls og ikke minst kabaret på Fridays, Karaokee og Paintball bane.