Boracay Dream Island
English | Norwegian

Reisebrev og hilsner fra besøk på Boracay IslandPå denne siden er du velkommen til å legge inn dine skildringer  i ord og bilder fra ditt opphold på Boracay eller på Filippinene.


Først ut er Lene Dybing som var her i påsken 2007 sammen med venner, etter en jordomreise sammen med Ingvild.


Bidrag sendes til:

oystein@boracaydreamisland.comBilde 035


Boracay - For et herlig sted!


Av Lene Dybing

OsloDet finnes mange nydelige steder her i verden som ikke så mange har  ”oppdaget” enda. Et sted som fortsatt er litt ukjent for oss Nordmenn og som jeg selv aldri hadde hørt om tidligere, er den lille eksotiske øya Boracay på Philippinene. For et sted! En nydelig mix av kultur, aktivitet, avslapning, vennlighet og eksotisk natur finner du på en og samme øy og det er umulig å kjede seg her. Sol og strand-livet kan nødig bli bedre med en hvit strand som strekker seg langs hele øyen og måler ca 6 km. Vannet er krystallklart, dykke og snorkle-aktivitetene er optimale, det er store muligheter for vannsport og kiting, golf, padling, klatring,  samt seilturer i solnedgangen. Noe mer romantisk enn å sitte i en bambus-soffa på stranden med din bedre halvdel og se på solnedgangen mens man hører på deilig avslappende musikk skal man lete lenge etter. Solen på vei ned i havoverflaten gjenspeiler noen nydelige farger på himmelen i alle tenkelige farger.

 

Nattelivet er fantastisk! På de fleste barene kan man sitte med tærne i sanden og det finnes en bar for enhver smak. Det er til og med lov til å danse på bardisken på Boracay og alle digger det!! Det går stort sett i San Miguel…og det er jo ikke den værste tenkelige øl-sorten! Og det beste av alt…den koster deg under en femmer!

 

Er man lei av å ligge på stranden så ta et kurs som noen av oss gjorde! Dykkelappen eller et kite-kurs. Vi leide en hel båt med et mannskap på 3 for en hel dag og besøkte noen små hyggelige steder hvor vi var helt alene, både på Boracay og langs fastlandet. Vi tok også en dag på golfbanen. Man skulle ikke tro at det fantes en så flott golfbane på et så lite sted, men denne golfbanen er virkelig verdt et besøk. Den ligger på en høyde og man har utsikt utover havet.

 

Reisen ned til Boracay kan virke litt lang. Man mellomlander gjerne to-tre steder før man kommer fram, men er verdt hver eneste time på flyet etter min mening. Det er vanskelig å forklare den følelsen man sitter igjen med etter 3 ½ uke på verdens vakreste perle så langt langt borte! Ikke vanskelig å komme i ferie-modus på et slikt nydelig sted. Mine beste anbefalinger til ALLE OG EN HVER- bilder fra Boracay lyver overhode ikke og man kommer aldri til å angre på at man dro akkurat hit.